Porkkana-puolukkahillo

Hillo porkkanaraasteesta ja puolukoista tarjotaan ruoan lisänä tai vaikka kääretortun täytteenä.

iso purkillinen

30 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Ainekset

2 isoa porkkanaa
500 g puolukoita
n. 120 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori porkkanat ja raasta karkealla raastinterällä. Laita kattilaan puolukoiden kanssa. Mittaa joukkoon hillo-marmeladisokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto. Laita kuumennettuun lasipurkkiin.
Säilytä viileässä.

Tarjoa ruoan lisänä tai vaikka kääretortun täytteenä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!