Ainekset
1 kg pieniä, nuoria porkkanoita
2 keltasipulia
2 luomuappelsiinia
2 dl vettä
1 tl jauhettua korianteria
1 rkl suolaa
2 tl mustapippuria
2 tl currya
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 dl keltaisia rusinoita
4 dl valkoviinietikkaa
1 paketti (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Huuhtele ja kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja kuutioi sipulit. Pese appelsiinit. Raasta appelsiinien kuori ja purista mehut. Sekoita porkkanat, sipulit, appelsiinimehu, kuoriraaste sekä vesi kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5 minuuttia. Lisää loput ainekset ja keitä vielä 5 minuuttia sekoittaen. Kaada chutney lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.