Ainekset
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl kuumaa vettä
3 dl omenakuutioita
Pinnalle
2 dl puolukoita
3 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
½ tl kanelia
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele piirasvuoka (ø 22–24 cm).
2. Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne kevyesti sekoittaen vaahtoon. Lisää vesi ja omenakuutiot taikinaan, sekoita ja kaada vuokaan. Ripottele puolukat ja keskenään sekoitetut ruokokidesokeri ja kaneli päälle.
4. Paista uunin keskitasolla 30–40 minuuttia. Nauti sellaisenaan tai jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.