Ainekset
150 g pakastepuolukoita
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl kuohukermaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
ripaus suolaa
Ohjeet
1. Leivinpaperoi vuoka. Soseuta sulaneet puolukat sauvasekoittimella. Siivilöi seos tiheän siivilän läpi.
2. Sekoita puolukkamehu ja muut ainekset kattilassa. Anna kiehua 123° C:een, sekoita välillä.
3. Kaada seos vuokaan ja anna jäähtyä ennen paloittelua.
Vinkki!
Siivilöi pinnalle puolukkajauhetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.