Ainekset
Pohja
250 g digestivekeksejä
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
125 g sulatettua voita
Täyte
500 g tuorejuustoa
1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunamehua
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3–4 dl vispikermaa
Raparperi-mansikkahilloke
200 g raparperia
200 g mansikoita
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
tuoreita mansikoita
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 175-asteiseksi.
2. Murskaa keksit. Sekoita joukkoon voisula ja sokeri. Painele seos irtopohjavuokaan (halk. n. 20 cm). Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Sekoita keskenään muut täytteen ainekset paitsi kerma. Lisää kerma ja vatkaa seos kuohkeaksi. Kaada pohjan päälle ja pane jääkaappiin jäähtymään.
4. Valmista hilloke. Anna raparperipalojen ja mansikoiden kiehua kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää hyytelösokeri Multi ja anna kiehua noin 4 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja soseuta sileäksi.
5. Kaada hilloke kakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai mieluummin yön yli. Koristele tuoreilla mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Munkit ja muut vappuherkut
Vapun perinteisiin herkkuihin kuuluvien tippaleipien ja munkkien oheen olemme valikoineet muitakin makeita ja suolaisia herkkuja.

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.