Raparperichutney

Helppotekoinen chutney raparperista, keltaisista rusinoista ja mausteista.

noin 1 kg

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g raparperipaloja
150 g keltaisia tai vihreitä rusinoita
1–1 1/2 dl valkoviinietikkaa
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
2 tl Colmansin sinappijauhetta
1 tl suolaa
2 maustemitallista cayennenpippuria

Ohjeet

1. Sekoita ainekset kattilassa. Anna kiehua kansi päällä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Sekoita ja anna kiehua sekoittaen vielä noin 5 minuuttia, kunnes chutneyn rakenne on sopiva.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.