Ainekset
4 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Ruokokidesokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl vehnäleseitä tai kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl rypsiöljyä
½ tl kanelia tai kardemummaa
1 dl maitoa tai kermaa
n. 5 dl raparperiviipaleita
n. ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Pinnalle
3 dl maitoa
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ rkl perunajauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää rypsiöljy, kaneli tai kardemumma ja maito. Sekoita käännellen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele pinnalle raparperiviipaleet ja sokeria. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista kuorrute. Laita ainekset samaan aikaan kattilaan tai kasariin ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna seoksen pulpahtaa. Levitä kiisseli piiraspohjan päälle nuolijalla. Säilytä viileässä tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!