Ainekset
4–6 (600 g) keskikokoista omenaa
150 g vadelmia
2 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa luomusiirappia
½ dl kuohukermaa
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl kookoshiutaleita
ripaus suolaa
Ohjeet
Kuori omenat, poista siemenkota ja viipaloi omenat. Laita ne piirakkavuokaan (26 cm) yhdessä vadelmien ja kanelin kanssa.
Sulata rasva kattilassa yhdessä sokerin, siirapin ja kerman kanssa. Nosta pois liedeltä ja lisää loput ainekset. Levitä seos omenalohkojen ja vadelmien päälle.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoa piirakka kermavaahdon, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.