Ainekset
1 kg riisipuuroa
3 dl kuohukermaa
50 g mantelirouhetta (voidaan jättää pois)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Hyytelö
1/2 kg tuoreita tai pakastemarjoja
2 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl laimennettua mehua, samanmakuista kuin marjat
Ohjeet
Sekoita hyytelösokeri Multi ja puuro kattilassa ja kiehauta. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja mantelirouhe. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita puuron joukkoon.
Kaada puuro tarjoilukulhoon. Anna jäähtyä. Levitä marjat puuron päälle.
Kiehauta mehu ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Kaada mehu marjojen päälle.
Säilytä riisi-mantelivanukasta jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.