Rosollihilloke

Punajuuri-, porkkana- ja sipulikuutiot keitetään etikan ja hillo-marmeladisokerin kanssa hillokkeeksi, joka jäähdytetään.

PT1H

12 tuntia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g kuorittuja punajuuria
150 g kuorittuja porkkanoita
1 sipuli
2 dl vettä
1 dl etikkaa
1 tl suolaa
1 omena
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 tl rouhittua valkopippuria
Koristeluun
1 dl pieniä purjokuutioita

Ohjeet

Esikäsittele kasvikset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Pane punajuuri-, porkkana- ja sipulikuutiot sekä vesi, etikka ja suola kattilaan. Keitä kannella peitettynä 5–7 minuuttia. Sekoita hillo-marmeladisokeri, kuorittu ja kuutioitu omena ja valkopippuri kattilaan. Jatka keittämistä 5–10 minuuttia. Kaada rosollihilloke tarjoiluastiaan ja jäähdytä seuraavaan päivään. Tarjoa ranskankerman kanssa. Rosollihilloketta voi säilyttää jääkaapissa 5 päivää.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Vegaaniset vaniljamunkit

Munkit ja muut vappuherkut

Vapun perinteisiin herkkuihin kuuluvien tippaleipien ja munkkien oheen olemme valikoineet muitakin makeita ja suolaisia herkkuja.

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.