Ainekset
200 g ruusunmarjasosetta (pakaste)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
5 dl vettä
1 ½ rkl perunajauhoja + 3 rkl vettä
Ohjeet
Laita sulanut ruusunmarjasose ja vesi kasariin. Kuumenna, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot ja vesitilkka keskenään ja valuta se ohuena nauhana höyryävään liemeen. Sekoita, kunnes kiisseli pulpahtaa. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä.
Vinkki!
Saat ruusunmarjakiisselistä juhlavan jälkiruoan, kun tarjoat seurana kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.