Ainekset
600 g lämminsavulohta
1 valkosipulin kynsi
100 g jääsalaattia
1 ruukku tammenlehtisalaattia
70 g retiisiä
Mummonkurkku
200 g kurkkua
2 rkl tilliä
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
Kermaviilikastike
1 prk kermaviiliä
1 tl sinappia
2 tl Dansukker Glukoosisiirappia
ripaus suolaa
1 rkl tuoretta basilikaa tai rakuunaa
2 tl sitruunamehua
Ohjeet
Viipaloi kurkku, lisää joukkoon tilli, glukoosisiirappi, sitruunamehu ja suola, anna maustua 10 minuuttia.
Sekoita kermaviilikastikkeen ainekset keskenään ja laita hetkeksi kylmään.
Hiero salaattivati puolitetulla valkosipulinkynnellä. Revi salaatit vadille. Puolita retiisit salaatin joukkoon. Kaada päälle mummonkurkut ja lohipalat. Ripottele salaatin päälle kermaviilikastiketta.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.