Ainekset
200 g mustaherukoita
200 g mustikoita
600 g mansikoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½–1 tl kanelia
1 rkl vettä (jos käytät tuoreita marjoja)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen. Anna hillon kiehua 2–5 minuuttia. Kovakuoriset marjat vaativat hieman pidemmän ajan. Kuori pinnalle muodostunut vaahto. Jäähdytä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje purkit. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Mausta kanelin sijasta pienellä määrällä inkivääriä, sitruskuoriraasteita tai vaniljaa. Vaihtele marjojen suhteita ja marjoja oman makusi mukaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.