Ainekset
Pohja
150 g omena-kanelikeksejä
50 g margariinisulaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Täyte
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g sitruunarahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Dansukker Tomusokeria maun mukaan
Pinnalle
punaisia ja valkoisia herukoita
Ohjeet
Murusta keksit esimerkiksi lihanuijalla pienessä pussissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja siirappi.
Painele seos silikonisten leivosvuokien pohjille. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, jäähdytä ja kumoa varovasti tarjoiluvadille.
Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon sitruunarahka, vaniljasokeri ja tomusokeria maun mukaan. Nostele seos leivospohjille ja koristele marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Munkit ja muut vappuherkut
Vapun perinteisiin herkkuihin kuuluvien tippaleipien ja munkkien oheen olemme valikoineet muitakin makeita ja suolaisia herkkuja.

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.