Ainekset
1 dl manteleita
1 dl hasselpähkinöitä
3 dl maapähkinöitä
25 g voita
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl kookoshiutaleita
Suklaakuorrutus
200 g (tummaa) suklaata
50 g voita
Koristeluun
pähkinärouhetta
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.
2. Rouhi mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
3. Lisää loput ainekset ja sekoita paksuksi taikinaksi.
4. Levitä taikina leivinpaperoituun vuokaan (noin 24x30 cm).
5. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.
6. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.
7. Levitä suklaaseos pähkinäpohjalle ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Pane jääkaappiin jähmettymään.
8. Leikkaa pieniksi patukoiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.