Timjami-mansikkahillo

Ota kotimaiset #MarjatTalteen ja tee itse hienostuneen makuista hilloa. Timjami-mansikkahillo maustetaan tuoreella timjamilla. Testaa resepti!

PT25M

20 minuuttia + jäähdytys

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra mansikoita
2 rkl vettä
3 dl Dansukker Hillosokeria
1–2 rkl tuoretta timjamia

Ohjeet

1. Perkaa ja huuhtaise mansikat. Käytä mielellään tuoreita ja napakoita mansikoita!
2. Halkaise mansikat suoraan kattilaan ja lisää vesi.
3. Kuumenna kunnes näet, että höyryä alkaa syntyä.
4. Lisää hillosokeri vähän kerrallaan sekoitellen.
5. Käännä teho pienemmälle ja keitä noin 10 minuuttia.
6. Lisää keittämisen loppuvaiheessa huuhdeltu ja hienonnettu timjami hillon sekaan.
7. Jäähdytä hilloa noin 30 minuuttia kattilassa. Kuori mahdollisesti syntynyt vaahto pinnalta.
8. Annostele hillo puhtaisiin, kuumiin lasipurkkeihin ja sulje purkit huolellisesti.
9. Anna jäähtyä ja nosta purkit jääkaappiin. Säilytä purkit viileässä.

Resepti ja kuva: Annin Uunissa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.