Ainekset
3 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte
150 g huoneenlämpöistä margariinia
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Daim-rakeita
Voiteluun
juoksevaa margariinia
Pinnalle
Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Lämmitä uuni 250 asteeseen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele paperi.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina uunipannuun. Paista uunin keskiosassa 5 minuuttia. Ripottele ruokokidesokeria puhtaan leivinpaperin päälle ja kumoa torttulevy. Poista paperi torttulevyn päältä ja anna jäähtyä.
Vatkaa rasva ja sokeri kevyeksi, kuohkeaksi vaahdoksi, mielellään sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuainen. Lisää täytteen muut ainekset. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle. Kääri torttu rullalle niin, että sauma jää alapuolelle. Kääri torttu leivinpaperiin. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!