Ainekset
4–6 sillifileetä
1–2 sipulia
Kastike
1 1/2 dl tomaattiketsuppia
1/2 dl öljyä
2 rkl viinietikkaa
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
10 rouhittua mustapippuria
1–2 laakerinlehteä
Ohjeet
Leikkaa sillifileet noin 2 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lado sillipaloja ja sipulia kerroksittain leveäsuiseen lasitölkkiin. Laita kerrosten väliin tomaattikastiketta. Anna sillipalojen maustua kylmässä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa silli suoraan valmistusastiasta tai laita se tarjolle esim. kalavadille. Koristele pinta sipulirenkailla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.