Tomaattisilli

Sillipaloja ja sipulia ladotaan kerroksittain tölkkiin tomaattiketsuppikastikkeen kanssa ja annetaan maustua kylmässä muutamia tunteja tai päivän ajan.

1 vrk

Arviot (9 kpl)

Ainekset

4–6 sillifileetä
1–2 sipulia
Kastike
1 1/2 dl tomaattiketsuppia
1/2 dl öljyä
2 rkl viinietikkaa
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
10 rouhittua mustapippuria
1–2 laakerinlehteä

Ohjeet

Leikkaa sillifileet noin 2 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lado sillipaloja ja sipulia kerroksittain leveäsuiseen lasitölkkiin. Laita kerrosten väliin tomaattikastiketta. Anna sillipalojen maustua kylmässä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa silli suoraan valmistusastiasta tai laita se tarjolle esim. kalavadille. Koristele pinta sipulirenkailla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.