Tonnikalapiirakka

Tarjoa vieraille herkullista tonnikalapiirakkaa kerma-juustotäytteellä.

8 annosta

1 tunti

Arviot (130 kpl)

Ainekset

Pohja
150 g voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
¼ tl suolaa
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Täyte
1 prk säilyketonnikalaa (kokeile myös maustettuja), valutettuna
½ punainen paprika suikaleina tai kuutioina
½ dl tilliä silputtuna
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
1 dl maitoa
2 munaa
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
100–150 g juustoraastetta

Ohjeet

Sekoita huoneenlämpöinen rasva, vehnäjauhot, suola ja ruokokidesokeri tasaiseksi taikinaksi ja painele piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Ripottele esipaistetun pohjan päälle tonnikala, paprikasuikaleet ja tillisilppu. Sekoita kerma, maito, munat, ruokokidesokeri ja juustoraaste keskenään ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.