Ainekset
2 dl tuoretta minttua silputtuna
2 ½ dl vettä
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Pane hienoksi silputtu minttu laakeasuiseen lasipurkkiin.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen ja keitä noin 1 minuutti. Jäähdytä hetki. Kaada hyytelösokeriliemi minttusilpun päälle.
Sekoita hyytelöä muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Sekoittamalla saat minttusilpun tasaisesti hyytelön joukkoon.
Pane jääkaappiin vuorokaudeksi.
Tarjoa lammasruokien kanssa. Käytä hyytelö parin päivän kuluessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.