Ananassima

Vappujuhlia voi viettää vaikka havaijilaisittain! Tarjoa silloin juomana ananassimaa.

8 litraa

PT1H

1 vrk + n. 7 vrk

Arviot (14 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

8 l vettä
2 tölkkiä à 230 g ananasmurskaa
400 g Dansukker Taloussokeria
400 g Dansukker Fariinisokeria
3 limetin mehu
1/5 tl tuorehiivaa
rusinoita

Ohjeet

Kiehauta vesi ja ananakset. Sekoita joukkoon sokerit. Nosta kattila levyltä. Lisää limettien mehu. Jäähdytä kädenlämpöiseksi.
Liuota hiiva nestetilkkaan ja sekoita joukkoon.
Anna siman käydä huoneenlämmössä kannen tai liinan alla noin 24 tuntia.
Siivilöi ja pullota sima puhtaisiin pullohin. Lisää jokaiseen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina.
Sima on valmista, kun rusinat nousevat pintaan. Viileässä (jääkaapissa) valmistumisaika on noin viikko.

Resepti ja kuva: Sweet Food O’mine

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.