Hilloa
pakastemarjoista!
Tiesitkö, että pakastemarjoista on helppo tehdä hilloa. Se syntyy kätevästi jopa mikrossa.
Nauti raikkaista hilloista puuron kanssa, leivän päällä, kääretortun täytteenä tai vaikkapa viilin "silmänä". Valitse alla olevista resepteistä suosikkisi ja tee hyvää!
Hillo pakastemarjoista
Perusohje hillolle Luomuhillosokerilla
Vaniljainen mikropuolukkahillo pakastemarjoista
Pakastin tyhjäksi -hillo
Mansikka-omenahillo
Mansikka-passiohillo
Pikantti mansikka-kiivihillo
Pirteä vadelma-sitruunahillo
Kuningatarhillo mikroaaltouunissa
Näppärä mikrohillo
Tulinen vadelmahillo
Mansikka-greippimarmeladi
Mustaherukka-appelsiinihillo
Mansikka-anishillo
Sitruunainen vadelma-mustikkamarmeladi
Etikettiautomaatti
Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.