Pakastin tyhjäksi -hillo

Hillosokereilla teet helposti ja nopeasti pienen määrän hilloa pakastemarjoista ympäri vuoden. Katso pakastin tyhjäksi -hillon resepti.

noin 5 dl

PT10M

15 minuuttia

Arviot (31 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 l pakastemarjoja
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria*

Maustamisvaihtoehtoja halutessasi:

- 1–2 oksaa tuoretta minttua, piparminttua tai rosmariinia
- kanelitanko tai tähtianis
- ripaus kardemummaa tai raastettua inkivääriä
- Dansukker Vaniljasokeria
- loraus konjakkia tai rommia

Ohjeet

Pane osittain sulaneet pakastemarjat ja sokeri kattilaan ja mausta halutessasi (vaniljasokeri tai alkoholi vasta keittämisen jälkeen). Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kovakuorisilla marjoilla keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Purkita ja säilytä viileässä, avattu purkki jääkaapissa.

 

*Vinkki:
Voit tehdä hillon myös Dansukker Hillo-marmeladisokerilla (kiinteämpi hillo, vähemmän sokeria) tai Minihillosokerilla (hieman löysempi hillo, vähiten sokeria). Käyttömäärät per 1 litra (500 g) pakastemarjoja:

1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria TAI

1/2 pkt (125 g) Dansukker Minihillosokeria

Valmista hillo ylläolevan ohjeen mukaan. Säilytä hillo jääkaapissa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.