Pikantti mansikka-kiivihillo

Pikantti hillo pakastemansikoista maustetaan kiivillä, viherpippurilla ja sitruunankuorella.

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g (1 l) viipaloituja mansikoita (pakasteena)
150 g kiiviä kuorittuna ja paloiteltuna
1 tl viherpippuria rouhittuna
1 tl luomusitruunan keltaista kuoriosaa raastettuna
300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Pane ainekset kattilaan, pakastemansikat osittain sulaneena. Kuumenna kevyesti sekoittaen kiehumispisteeseen. Keitä viisi minuuttia. Ravistele kattilaa tai sekoita hilloa välillä kiehumisen aikana. Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, lämmitettyihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.