Mansikka-omenahillo

Tee pakastemansikoista ja parista omenasta helposti maukasta talvihilloa.

45 minuuttia

Arviot (40 kpl)

Ainekset

500 g pakastemansikoita
2 omenaa
3 dl Dansukker Hillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Laita pakastemansikat kattilaan. Kuori omenat ja paloittele ne kuutioiksi. Laita omenalohkot kattilaan ja kiehauta, kunnes muodostuu vesihöyryä. Lisää hillosokeri vähän kerrallaan ja anna kiehua noin kymmenen minuuttia. Sekoita välillä. Mausta hillo lopuksi vaniljasokerilla. Anna hillon jäähtyä noin 30 minuuttia. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto. Laita hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.