Ainekset
200 g mustikoita (pakaste)
200 g vadelmia (pakaste)
½ luomusitruunan mehu
2 tl raastettua luomusitruunan kuorta
135 g (1,5 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Mittaa kattilaan hieman sulaneet mustikat, vadelmat, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.