Ainekset
4 broilerinfileetä
Väliin
suolaa
1 dl hienonnettua rucolaa
1 dl juustoraastetta
Paistamiseen
öljyä
ripaus Dansukker Ruokokidesokeria
Lisäksi
4 dl kuohukermaa
½–1 luomuappelsiinin kuoriraaste
Koristeluun
rucolaa
Ohjeet
Nuiji broilerinfileet kevyesti kelmun välissä. Laita ne vieretysten työlaudalle ja rouhi pinnalle suolaa myllystä.
Hienonna rucola ja ripottele fileiden päälle.
Ripottele päälle juustoraastetta ja käännä fileet kaksin kerroin.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää ruokokidesokeri. Paista taitetut broilerinfileet molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Lisää joukkoon kuohukerma ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta ja hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee ja fileet ovat kypsiä.
Tarjoa riisin kanssa. Koristele ruoka rucolalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.