Appelsiinijäätelö

Appelsiinimarmeladi ja appelsiininkuoriraaste maustavat tämän jäätelön.

4–6 annosta

PT25M

20 minuuttia + pakastaminen

Arviot (167 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 dl maitoa
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
1 dl appelsiinimarmeladia

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kiehauta maito ja glukoosisiirappi kasarissa ja lisää kuuma liemi keltuais-tomusokerivaahtoon. Vatkaa kunnes seos on jäähtynyt. Lisää joukkoon kermavaahto ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja vaahdota muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Sekoita viimeisen vatkauskerran yhteydessä joukkoon appelsiinimarmeladi kevyesti pyöräyttäen. Suojaa alumiinifoliolla.

Pyöritä valmis jäätelö palloiksi ja nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.