Appelsiinimarmeladi mikroaaltouunissa

Appelsiinimarmeladia voi tehdä pienen annoksen helposti mikroaaltouunissa.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 luomuappelsiinia (0,7 kg)
1 luomusitruuna (150 g)
500 g Dansukker Hillosokeria TAI 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pese appelsiinit ja sitruuna huolellisesti lämpimällä vedellä ja harjalla ja kuori ne kuorimaveitsellä. Vältä kuorimasta valkoista osaa. Leikkaa keltainen kuoriosa läpikuultaviksi suikaleiksi. Kiehauta väljässä vedessä ja siivilöi.

Poista kuorituista hedelmistä valkoinen kuori- ja keskiosa. Paloittele hedelmäliha mahdollisimman ohuiksi lohkoiksi. Kaada hedelmäpalat esim. lasikulhoon ja peitä kannella tai muovikelmulla.

Käytä mikroaaltouunia täydellä teholla (650 W) 6 minuuttia. Sekoita sokeri joukkoon. Nosta kulho takaisin mikroaaltouuniin ilman kantta ja käytä uunia 10 minuuttia 2/3 teholla. Sekoita kuorisuikaleet marmeladin joukkoon. Tölkitä hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje kannet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.