Appelsiinipannacotta ja mansikkasorbetti

Juhlava ja herkullinen jälkiruoka appelsiininkuorella maustetusta pannacotasta ja pakastemansikoista.

5–6 annosta

5 minuuttia + hyytyminen + jäätyminen

Arviot (102 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pannacotta
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl kuohukermaa
½ luomuappelsiinin raastettu kuori

Mansikkasorbetti
1 dl appelsiinista puristettua mehua
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 ps (250 g) mansikoita, pakaste 

Ohjeet

Sekoita hyytelösokeri Multi ja kerma kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja keitä puoli minuuttia. Sekoita appelsiinin kuoriraaste joukkoon ja kaada seos annoskulhoihin. Siirrä annoskulhot jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli jääkaapissa. Annostele mansikkasorbettia pannacotta-annosten päälle juuri ennen tarjoamista.

Laita tyhjä kulho pakastimeen kylmenemään. Kiehauta appelsiinimehu ja glukoosisiirappi. Mittaa jäiset marjat leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen, soseuta täydellä teholla ja lisää kuuma neste nopeasti joukkoon. Ota astia pakastimesta ja siirrä sorbetti kulhoon ja anna jäätyä pakastimessa noin 30 minuuttia.

Resepti: Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.