Aurinkokiisseli

Auringonkeltainen appelsiini-mangokiisseli keitetään appelsiinitäysmehusta ja nautitaan tuoreiden hedelmien kera.

4–5 annosta

15 minuuttia

Arviot (160 kpl)

Ainekset

1 l appelsiinitäysmehua
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Taloussokeria
4–5 rkl perunajauhoja
2 appelsiinia kuutioina
1 prk säilykemangoa valutettuna, kuutioina
1 banaani viipaleina

Ohjeet

Kaada mehu kattilaan ja sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Laita liesi päälle ja hämmennä, kunnes kiisseli pulpahtaa.

Kuori appelsiinit työlautaa vasten kalvottomiksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös valutettu mango. Sekoita hedelmäkuutiot kiisselin joukkoon. Viipaloi pinnalle banaanit.

Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.