Ainekset
4 munankeltuaista
3 dl Dansukker Tomusokeria
½ l kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 avokadoa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 sitruunan mehu
Ohjeet
1. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa kerma ja vaniljasokeri kiinteäksi vaahdoksi.
2. Kuori avokadot ja poista kivet. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja sitruunamehu. Lisää seos keltuaisvaahtoon. Kääntele lopuksi seokseen kermavaahto.
3. Kaada vuokaan ja laita pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi.
Vinkki!
Tarjoa mansikoiden tai hedelmäpalojen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.