Ainekset
100 g voita tai margariinia
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 pientä banaania
1/2 tl kardemummaa tai kanelia
1 dl jogurttia tai maitoa
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja soseutetut banaanit. Mausta kardemummalla tai kanelilla ja sekoita lopuksi joukkoon jogurtti tai maito.
Voitele noin litran vetoinen kahvikakkuvuoka voilla tai margariinilla ja jauhota korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 150–175-asteisessa uunissa noin 50–60 minuuttia.
Kumoa tarjoiluvadille. Jäähdytä. Siivilöi kakun pinnalle tomusokeria hetki ennen tarjoilua.
Vinkki!
Saat kakusta mehevän ja täyteläisen, kun valmistat sen hieman ylikypsistä banaaneista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.