Ainekset
Karpalohilloke
200 g karpaloita
1 1/4 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
Pannukakkutaikina
1 dl maissijauhoja (esim. Nutana) tai vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
2 1/2 dl maitoa
1 muna
2 banaania
Paistamiseen
voita, margariinia tai maissiöljyä
Tarjoiluun
200 g paksua jogurttia
Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Pane karpalot, hillo-marmeladisokeri ja vesi isoon, mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (800–900 W) 4–6 minuuttia. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheilla. Sekoita valmis hilloke hyvin. Tai valmista hilloke kattilassa keittäen. Jäähdytä.
Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Sekoita kananmuna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista pannukakuiksi.
Tarjoa karpalohillokkeen, jogurtin ja siirapin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!