Bombardino

Bombardino on alppiseuduilla suosittu lämmin kermapohjainen talvidrinkki.

4 lasillista

10 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
4 dl maitoa
2 dl (20 cl) konjakkia
2 dl (20 cl) munalikööriä
1–2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Vaahdota kerma ja hyytelösokeri Multi kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita maito, konjakki ja munalikööri kattilassa, laita kansi päälle ja kuumenna juoma (älä anna kiehahtaa). Kaada neljään lasiin ja jaa kermavaahto juomien pinnalle. Koristele ruokokidesokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!