Ainekset
2–3 punaista vahvaa chiliä
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Hienonna chilit hyvin ja möyhennä silppua veitsen lappeella painaen tai huhmaressa. Sekoita siirappi joukkoon ja anna maustua huoneenlämmössä 2–3 päivää. Siivilöi tai käytä chilisilppuineen. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Käytä makusiirappia esimerkiksi juomiin ja ruokien maustamiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!