Ainekset
200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
Kuorrute
5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl juoksevaa margariinia
1–2 rkl vettä
elintarvikeväriä
Ohjeet
Nypi rasva, sokerit ja jauhot keskenään. Sekoita joukkoon rikottu muna. Laita taikina puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
Kauli taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi. Painele pikkuleipämuoteilla tai leikkaa mallin mukaan haluamiasi kuvioita. Paista 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia. Tarkkaile paistoa, pikkuleivän paksuus ja uunin teho vaikuttavat aikaan.
Sekoita tomusokeri, margariini ja vesi tasaiseksi seokseksi. Jaa kuorrute pieniin laseihin ja lisää erilaisia elintarvikevärejä. Koristele pikkuleivät kuorrutteella. Anna kuivua ritilällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.