Ainekset
200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
Kuorrute
5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl juoksevaa margariinia
1–2 rkl vettä
elintarvikeväriä
Ohjeet
Nypi rasva, sokerit ja jauhot keskenään. Sekoita joukkoon rikottu muna. Laita taikina puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
Kauli taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi. Painele pikkuleipämuoteilla tai leikkaa mallin mukaan haluamiasi kuvioita. Paista 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia. Tarkkaile paistoa, pikkuleivän paksuus ja uunin teho vaikuttavat aikaan.
Sekoita tomusokeri, margariini ja vesi tasaiseksi seokseksi. Jaa kuorrute pieniin laseihin ja lisää erilaisia elintarvikevärejä. Koristele pikkuleivät kuorrutteella. Anna kuivua ritilällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!