Ainekset
500 g vadelmia
300 g punaisia viinimarjoja
200 g karviaisia tai raparperia
½ dl vettä tai viiniä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria TAI
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
pieni pala kuivattua inkivääriä tai
1 tl rouhittua anista
Ohjeet
Mittaa marjat, vesi tai viini, sokeri ja valitsemasi mauste kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi miedolla lämmöllä ja keitä noin 5–10 minuuttia silloin tällöin kattilan sisältöä ravistellen tai kevyesti sekoittaen. Jäähdytä vartti, poista inkiväärin pala ja purkita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.