Etikkapunajuuret

Näiden perinteisten etikkapunajuurien liemi on miedon makuinen, ei liian mausteinen eikä etikkainen, joten ne maistuvat lisukkeena monille.

2 ½ tuntia

Arviot (156 kpl)

Ainekset

5 kg punajuuria

Mausteliemi
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
15 neilikkaa
½ l etikkaa

Ohjeet

Keitä pestyt punajuuret kypsiksi ja kuori ne kuumina. Sekoita mausteliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kuoritut punajuuret mausteliemeen kiehumaan 10 minuutiksi. Purkita punajuuret liemineen puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Tee pienempi annos puolittamalla resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.