Ainekset
800 g lohifilee
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
4–6 rkl vihreää tai punaista pestoa
1 kg kiinteitä perunoita + ½ dl vihreää tai punaista pestoa
1 sitruuna, limetti tai minisitruuna
100 g fetajuustoa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
Ohjeet
Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja laita vieretysten uunivuokaan. Ripottele pinnalle fariinisokeri. Levitä päälle pesto.
Leikkaa kiinteät perunat kuorineen lohkoiksi ja sekoita joukkoon pestoa. Laita perunat vuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat lähes kypsiä.
Nosta päälle lohipalat ja lohkottu sitruuna ja jatka kypsennystä noin 15 minuuttia.
Murenna loppuvaiheessa päälle vielä fetajuustoa ja ripottele joukkoon aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuumenna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.