Ainekset
2 dl vettä
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 sitruunan mehu
1 pss glögimaustetta (paloja)
tai:
1 kanelitanko
1 tähtianis
1 tl kardemumman siemeniä
muutama maustepippuri
Ohjeet
Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia ja nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Poista kokonaiset mausteet. Säilytä viileässä.
Glögi:
2,5 dl sokeroimatonta mustaherukkamehua
1 rkl glögimaustesiirappia tai maun mukaan
Kuumenna mehu ja sekoita joukkoon siirappi. Nauti höyryävän kuumana. Halutessasi korvaa osa mehusta punaviinillä.
Vinkki!
Makusiirapeilla saa talven höyryäviin juomiin uusia makuvivahteita. Ne antavat herkullista makua leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Kokeile myös liha-, kala- tai kasvisruokien mausteena tai kastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.