Gluteenittomat porkkanasarvet

Leivo vehnättömiä porkkana- tai punajuurisarvia! Juuressose antaa makua ja mehevyyttä leipään.

16 kpl

45 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl maitoa
25 g tuoretta hiivaa
1/2 tl suolaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 dl porkkanasosetta (tai punajuurisosetta) lämmitettynä
1/2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4–4 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta tai jyttejauhoja
25–50 g sulatettua voita voiteluun

Ohjeet

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva, suola ja sokeri. Sekoita joukkoon hieman lämmitetty porkkanasose. Lisää gluteenittomat kaurahiutaleet ja gluteeniton jauhoseos tai jyttejauhot. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa kahteen osaan. Pyöritä palloiksi ja kaulitse pyöreiksi levyiksi. Jaa molemmat kahdeksaan tasakokoiseen sektoriin. Käännä rulliksi leveästä kohdasta kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.

Paista 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.

Voitele valmiit sarvet voisulalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.