Ainekset
1,8 kg verigreippejä ja greippejä (kuorettomia lohkoja ja mehua noin 750 g)
500 g Dansukker Hillosokeria
½ tl anista rouhittuna tai 2 tähtianista
Ohjeet
1. Leikkaa veitsellä kuoritut greipit kuorettomiksi lohkoiksi suoraan kattilaan ja puserra kalvokimpuista mehu lohkojen päälle.
2. Lisää hillosokeri ja rouhittu anis tai tähtianikset kattilaan.
3. Kuumenna kiehuvaksi kevyesti sekoittaen ja keitä 12–15 minuuttia kattilan sisältöä silloin tällöin ravistellen.
4. Jäähdytä 15 minuuttia ja purkita.
5. Säilytä jääkaapissa, hillo on valmista käytettäväksi vuorokauden kuluttua.
6. Nauti croissantien, paahtoleivän ja juuston, keksien, jäätelön, ohukaisten tai pannukakkujen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.