Ainekset
1,8 kg verigreippejä ja greippejä (kuorettomia lohkoja ja mehua noin 750 g)
500 g Dansukker Hillosokeria
½ tl anista rouhittuna tai 2 tähtianista
Ohjeet
1. Leikkaa veitsellä kuoritut greipit kuorettomiksi lohkoiksi suoraan kattilaan ja puserra kalvokimpuista mehu lohkojen päälle.
2. Lisää hillosokeri ja rouhittu anis tai tähtianikset kattilaan.
3. Kuumenna kiehuvaksi kevyesti sekoittaen ja keitä 12–15 minuuttia kattilan sisältöä silloin tällöin ravistellen.
4. Jäähdytä 15 minuuttia ja purkita.
5. Säilytä jääkaapissa, hillo on valmista käytettäväksi vuorokauden kuluttua.
6. Nauti croissantien, paahtoleivän ja juuston, keksien, jäätelön, ohukaisten tai pannukakkujen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.