Ainekset
4 litraa vettä
1 greippi
1 pieni sitruuna
250 g Dansukker Fariinisokeria
250 g Dansukker Taloussokeria
0,5 dl Dansukker Tummaa siirappia
1/5 tl tuoretta hiivaa (herneen kokoinen pala)
rusinoita
Ohjeet
Viipaloi kuoritut hedelmät. Kiehauta osa vedestä ja kaada se hedelmäviipaleiden, sokerien ja siirapin päälle ja sekoita. Lisää loput vedestä. Murenna hiiva haaleaan juomaan. Anna seistä yön yli. Siivilöi ja pullota sima. Lisää jokaisen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina. Vie pullot viileään paikkaan. Sima on valmista noin viikon kuluttua.
Muista! Paine pullossa kasvaa käymisen jatkuessa, joten älä käytä liian tiukkaa korkkia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.