Grillattua parsaa, porkkanaa ja fetajuustoa

Grillatut parsat ja naattiporkkanat tarjotaan murustetun fetajuuston kera.

4:lle pääruokana tai 6–8:lle alkuruokana

PT40M

45 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g vihreää parsaa
500 g valkoista parsaa
200 g naattiporkkanoita tai pieniä porkkanoita
keitinveteen suolaa
100 g voita
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g fetajuustoa
(tuoreita yrttejä)

Ohjeet

Kuori parsat ja porkkanat. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia ja porkkanoita koosta riippuen noin 4–6 minuuttia. Grillaa sitten vihanneksia niin, että ne saavat hieman väriä ja makua. Kuumenna voi ja muscovadosokeri paistinpannussa. Paista vihannekset nopeasti pannulla. Tarjoa murennetun fetajuuston (ja yrttien) kera.

Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.