Ainekset
4 nektariinia
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
8 tl omena-vaniljalikööriä
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Pese ja puolita nektariinit. Poista kivet. Grillaa hedelmät välillä käännellen kuumassa öljytyssä grillissä. Sivele valmiit nektariinit siirapilla. Nosta tarjoiluvadille ja kaada jokaisen hedelmänpuolikkaan syvennykseen teelusikallinen omena-vaniljalikööriä.
Tarjoa grillinektariinit sokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. Halutessasi valuta hedelmien pinnalle lisäksi hieman siirappia.
Vinkki!
Voit korvata nektariinit persikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!