Harissa-mausteseos

Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

5 minuuttia

Arviot (142 kpl)

Ainekset

2 rkl chilijauhetta
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl chilihiutaleita tai 2–3 punaista chilipaprikaa
1 rkl rouhittua mustapippuria
1 rkl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
5 raastettua valkosipulinkynttä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl kiehuvaa vettä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset karkeaksi massaksi. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. 

Käytä mausteena erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

Tomaattikeitto

Harissaa käytetään tunisialaisessa, algerialaisessa ja marokkolaisessa keittiössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.