Ainekset
Pohja
3 pkt (à 175 g) Domino-keksejä (päärynä) *)
Täyte
5 dl vispikermaa *)
Domino-keksien täyte
Pinnalle
10 isoa mansikkaa
1 banaani
1 kiivi
n. 100 g valutettuja säilykemandariineja
pensasmustikoita
1 dl vettä
½ dl Dansukker Hyytelösokeria
*) Jos kakun tulee olla maidoton/vegaaninen, vaihda vispikerman tilalle kasvivispi ja Dominoiden tilalle Oreot.
Ohjeet
Erota Domino-keksien keksiosat toisistaan työntämällä veitsenkärki varovasti täytteen ja keksin väliin. Kaavi täyte keksin päältä kulhoon.
Jaa keksipuolikkaat kolmeen pinoon niin, että jokaiseen tulee 26 puolikasta. Aseta ensimmäiset 26 puolikasta tarjoilulautaselle, 15 ulkokehälle ja peitä lopuilla keskiosa. Keksejä voi puolittaa asettelun helpottamiseksi, mutta väleihin saa jäädä rakoja.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lämmitä keksitäytettä mikrossa miedolla lämmöllä lyhyen aikaa, jotta täyte notkistuu ja muistuttaa rakenteeltaan paksua jogurttia. Sekoita keksitäyte vatkaimella kermavaahdon joukkoon. Kylmä kermavaahto jäykistää keksitäytteen nopeasti uudelleen, joten älä pysäytä vatkainta yhdistämisvaiheen aikana. Laita täyte pursotuspussiin, jossa on pyöreä tylla (koko 11 mm).
Pursota keksien päälle täytettä, ulkoreunaan tulevan täytteen voi pursottaa palluroiksi. Laita päälle seuraavat keksit ja pursota päälle loput täytteestä. Peitä toinen täytekerros jäljellä olevilla kekseillä. Laita kakku jääkaappiin noin vuorokaudeksi, jotta keksikerrokset pehmenevät.
Leikkaa mansikat, banaani ja kuorittu kiivi ohuiksi viipaleiksi. Aseta marjat ja hedelmät kakun päälle sisäkkäisiksi renkaiksi.
Valmista vedestä ja hyytelösokerista kiille pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä kiille koristeiden päälle sudin avulla. Hyytelösokeriseosta voi pitää lämpimänä lieden miedoimmalla teholla, jotta se säilyy juoksevana operaation ajan.
Vinkki!
Skaalaa reseptiä tarpeen mukaan! Tuplaamalla ainekset saat kakkuun reilusti enemmän korkeutta ja kakun riittävyys kaksinkertaistuu. Vastaavasti suloinen minikakku syntyy puolikkaalla annoksella, jolloin keksit voi asetella pienempään muodostelmaan (13 puolikasta per kerros).
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.