Ainekset
1 litra mansikoita
1 (luomu)limetti
1 (luomu)sitruuna
3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1/4 dl silputtua minttua
1 ½ dl kermaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl ranskankermaa
1 iso keksisuklaa
Koristeluun
mintunlehtiä
Ohjeet
Paloittele huuhdellut ja peratut mansikat. Pese limetti ja raasta kuori. Purista limetistä ja sitruunasta mehut. Sekoita kulhossa mehut, limetinkuori, minttusilppu ja sokeri. Kääntele mansikat marinadiin ja pane jääkaappiin tunniksi. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Notkista ranskankerma ja sekoita kermavaahtoon. Murenna keksisuklaa paloiksi. Pane laseihin kerroksittain mansikoita, keksisuklaapaloja ja kermavaahtoa. Koristele mintunlehdillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.