Ainekset
5–10 dl marjasekoitusta
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kanelia
2 dl kaurahiutaleita
100 g huoneenlämpöistä voita
Ohjeet
Laita marjat halkaisijaltaan 24–26 cm:n piirasvuoan pohjalle. Ripottele joukkoon ruokokidesokeri ja vaniljasokeri.
Sekoita muscovadosokeri, vehnäjauhot, kaneli, kaurahiutaleet ja pehmeä voi keskenään.
Ripottele seos marjojen päälle ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia tai kunnes paistos on kauniin värinen.
Tarjoa vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vaniljavaahdon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.